Ekonomitjänster för privatpersoner!

Varför betala tusenlappar extra? Kom in till oss och få hjälp anpassad till just dina behov och till priser som passar din plånbok!

Förlösa Ekonomi

Bouppteckning och arvsskifte

När livet slutat för någon närstående ska en bouppteckning ställas samman och skickas till Skatteverket inom tre månader. Vi hjälper till så ni får tid att fokusera på avskedet i lugn och ro. Tack vare vårt avtal med bankerna går arvsskiftet snabbt och smidigt så snart ni är överens om fördelningen.

Deklaration

Det är mycket man ska tänka på i samband med deklarationen så att allt blir rätt. Avdrag, reavinst, ränteutgifter, hobbyverksamhet - ja listan är lång. Vi har lång erfarenhet av deklarationer och skatteberäkning. Låt oss hjälpa dig så kan du folkusera på annat!

Juridiska dokument

Ingen vet när det behövs - eller om det behövs. Men för att vara på den säkra sidan kan vi hjälpa till med upprättande av testamenten för dig och dina närstående.
Testamenten, arvsskiften och gåvobrev är några exempel på juridiska handlingar som kan vara lite kniviga att få till på egen hand. Kom till oss så hjälper vi till!
I mer komplicerade ärenden tar vi hjälp av en jurist som kontrollerar att allt blir rätt.

Bodelning

Ibland tar livet nya riktningar. I samband med att man flyttar isär är det lämpligt (samboskap) eller rent av tvunget (vid skilsmässa) att göra en formell bodelning. Kom till oss, så hjälper vi till så att allt blir rätt!

Bra att veta

  • Kontor i centrala Kalmar

  • Hembesök om du vill

  • Konkurrenskraftiga priser

 

Vill du anlita oss?